با قدرت افزایش تحمل به دما؛
سیب زمینی های مقام به تغییرات آب و هوایی تولید می شوند
محققان دانشگاه مین کوشش می کنند سیب زمینی هایی تولید کنند که با عنایت به تغییرات آب و هوایی بهتر می توانند افزایش دما را تحمل کنند.
به گزارش رصد کالا به نقل از ایندپندنت، به قول گرگوری پورتر استاد اکولوژی و مدیریت محصول در این دانشگاه، افزایش دما و امتداد فصل کشت به مشکلاتی در کیفیت و همینطور افزایش بیماری های محصول منجر می شود. او در اینباره می گوید: طبق پیشبینی های تغییرات آب و هوایی بارش ها شدیدتر می شوند. این در شرایطی است که سیل یا شرایط آب وهوایی مرطوب برای کشت سیب زمینی مناسب نمی باشد و در کیفیت آن تاثیر می گذارد. اگر بخواهیم به تولید این محصول در ایالت مین ادامه دهیم، باید انواعی از آنرا تولید نماییم که در مقابل تغییرات مقاوم باشند. ایالت مین در آمریکا پیش از این هم تحقیقاتی در زمینه تولید انواع دیگری از سیب زمینی انجام داده است. یکی از این موارد تحقیقاتی سیب زمینی Caribou Russet است که محصول بالایی دارد. اما پورتر بیم آن دارد که این نوع از سیب زمینی به اندازه ای در مقابل گرما مقاوم نیست که بتواند در مقابل تغییرات آب وهوایی آتی دوام بیاورد. از طرفی آفت ها هم مشکل دیگری هستند. به قول جیم دیل متخصص مدیریت آفت، ایجاد تغییراتی کوچک که اجازه ندهند آفت ها روی گیاه حرکت کنند از میزان خسارات ناشی از این موجودات می کاهد و احتیاج به آفت کش را هم کمتر می کند. در سرتاسر جهان تحقیقاتی با هدف کاهش صدمه ها به محصولات کشاورزی در حال انجام می باشد. برپایه تحقیقی که ناسا انجام داده تغییرات آب وهوایی روی تولید ذرت و گندم تاثیر می گذارد و بازده هر دو را تا ۲۰۳۰ میلادی می کاهد.
منبع: رصد كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب