مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی برای بدن شما دارد؟
به گزارش رصد کالا، اگر بفهمید یک مشت آجیل چگونه می تواند بدن شما را زیر و رو کند، ترجیح می دهید هر روز به جای چیپس، پفک و تنقلاتی ازاین دست مشت مشت آجیل بخورید! همراه ما باشید.
به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، امروز همه ما اینجا جمع شده ایم تا در رابطه با آجیل حرف بزنیم. کمی باورنکردنی است اما تنها مشتی که به شما صدمه نمی زند و می تواند طول عمرتان را حتی بیشتر کند، همین مشت آجیل است. در این مقاله ما مهم ترین آثار خوردن آجیل به صورت روزانه را بررسی خواهیم کرد. پس اگر به خاطر یک مشت آجیل هم که شده همراه ما تا انتهای مقاله بمانید! افزایش و تقویت حافظه ازطریق آجیل
آجیل ها سرشار از چربی های چرب غیراشباع است که برای بدن بسیار مفید هستند. بعضی از مهم ترین اسیدهای موجود در آجیل شامل:
اسید اولئیک
امگا ۳ (آلفا لینولنیک اسید)
دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA)
ایکوزاپنتانوئیک اسید (DPA)
دوکوزاپنتانوئیک اسید (DPA)
می شوند. این اسیدها می توانند در مغز سبب بهبود حافظه، افزایش تمرکز و سریع تر فکرکردن شوند. از مهم ترین آجیل های که می توانند سبب بهبود حافظه شما شوند میتوان به گردو، بادام زمینی، بادام درختی، فندق، بادام هندی، تخمه آفتاب گردان و تخمه کدو اشاره نمود. مصرف روزانه چنین آجیل هایی در طولانی مدت اساسا بر روی بهبود عملکرد حافظه و مغز شما تاثیر خواهد گذاشت. مصرف روزانه آجیل: تقویت سیستم قلبی و عروقی
مدیسن نت گزارشی را منتشر نموده از این که محققان حوزه اسکاندیناوی، دریافته اند که خوردن آجیل می تواند خطر حمله قلبی را کم کند. سرپرست تیم تحقیق دانشگاه اسلو نروژ، اریک آرنسن اذعان داشته که مصرف روزانه یک مشت آجیل که معادل ۳۰ گرم است، ۲۰ تا ۲۵ درصد می تواند خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را کم کند.
برای کاهش کلسترول خون بادام، پسته و گردو بهترین گزینه ها در آجیل هستند. کلسترول سبب تجمع چربی ها در ماهیچه های قلب و رگ های بدن می شود و مصرف آجیل می تواند سطح این مؤلفه را در خون پایین نگه دارد. آجیل بر روی فشار خون تاثیر که به اثبات رسیده باشد ندارد اما اساسا سطح کلسترول را می کاهد. هنوز هم به اثبات نرسیده که دقیقا کدام نوع آجیل می تواند تاثیر بیشتری بگذارد. درمان کم خونی در بدن با آجیل
هموگلوبین ماده ای در خون است که سبب می شود سلول های قرمز در خون اکسیژن را به دیگر اندام ها در بدن منتقل کنند. اگر این ماده در بدن کاهش پیدا کند، به این وضعیت در پزشکی کم خونی گفته می شود. آجیل یکی از قابلیت های فوق العاده ای که در بدن دارد افزایش سطح آهن در بدن است. آهن یکی از اصلی ترین اجزا برای تولید هموگلوبین در بدن خواهد بود.
بادام، پسته و گردو دارای مقادیر بالا و غلیظی از آهن هستند. بادام هندی از میان آجیل ها بیشترین مقدار آهن را دارد. پسته هم منبع فوق العاده ای است. شما برای خرید آجیل امروز دیگر لازم نیست حتی از خانه خارج شوید. مثلا برای خرید پسته درجه یک می توانید خیلی راحت به سایت های بزرگی مثل دیجی کالا رجوع کنید و خرید خویش را به اتمام برسانید.
با آجیل انرژی مورد نیاز خویش را تأمین کنید
اینکه شخص شما در طول روز چقدر کالری نیاز دارید که انرژی تان را تأمین کند، به سن و سطح فعالیت تان بستگی خواهد داشت. اما به صورت کلی بزرگسالان خانوم حداقل ۱۶۰۰ کیلو و آقایان هم ۲۰۰۰ کیلو کالری نیاز خواهند داشت. آجیل بعنوان یک منبع مکمل می تواند برای تأمین انرژی فوق العاده باشد.
چون شما در طول روز فقط آجیل نمی خورید و درصد بالایی از کالری شما توسط غذاها تأمین می شود. یک عدد بادام ۷ کیلو کالری، ۱۰۰ گرم بادام زمینی ۵۶۷ کیلو کالری، ۱۰۰ گرم بادام هندی بوداده ۵۷۴ کیلو کالری و ۱۰۰ گرم گردو هم ۶۵۴ کیلو کالری خواهد داشت. یعنی شما به صورت روزانه می توانید راحت ۱۰۰ الی ۳۰۰ کیلوگرم کالری را تنها با مصرف آجیل دریافت کنید. ارتباط مصرف آجیل و تقویت پوست و مو
مصرف آجیل به صورت روزانه می تواند سبب بهترشدن وضعیت پوست شما و همینطور تقویت موی تان شود. از موادی که بر روی تقویت پوست و مو تأثیرگذار هستند باید به روی یا همان زینک، آهن، مجموعه ویتامین های B، ویتامین E و امگا ۳ اشاره نمود. تمامی مواردی که نام بردیم هم در آجیل یافت می شوند. گردو، بادام، فندق، پسته، بادام هندی و مغز تخمه آفتاب گردان از مهم ترین آجیل ها برای بهبود وضعیت پوست و موی شما خواهند بود. آجیل، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
حتماً با سیستم ایمنی بدن آشنایی دارید. سلول های ایمنی برای مقابله با ویروس ها به منابع مختلفی نیاز دارند که ازجمله آنها میتوان به چربی، پروتئین های با کیفیت، مواد طبیعی خاصی به نام فیتون و چند مؤلفه دیگر اشاره نمود. بدنی که از چنین موادی غنی تر باشد، سلول های ایمنی قوی تری دارد.
برای مقابله با بیماری ها خارجی بیشتر از همه ویروس E اهمیت دارد که در آجیل به وفور یافت می شود. همچنان بادام، گردو، پسته، بادام هندی، فندق، کشمش و تخمه کدو بهترین گزینه ها برای شما هستند. البته برخی منابع ذکر کرده اند که مصرف یک مشت آجیل برزیلی هم که از درخت های بومی آمازون تهیه می شود، برای افزایش سیستم ایمنی بدن بسیار مفید خواهد بود. آجیل از ابتلاء به سرطان پیشگیری می کند
ما دقیقا نمی دانیم که سرطان چرا رخ می دهد اما می دانیم چگونه رخ می دهد. سرطان یعنی؛ سلول های ایمنی شما خودشان را با بیماری اشتباه بگیرند و به یکدیگر حمله کنند.
کشمش، انجیر خشک، عناب و آلبالو خشک می تواند به شما برای جلوگیری از سرطان جلوگیری نماید. ماده معدنی کورستین در آجیل هایی که ارائه شد یافت می شود و این ماده جلوی سلول های سرطانی را تا حد زیادی خواهد گرفت. آجیل فیبر مورد نیاز بدن شما تأمین خواهد نمود
زنان زیر ۵۰ سال در روز حدود ۲۱ تا ۲۵ گرم و مردان زیر ۵۰ سال هم روزانه ۳۰ تا ۳۸ گرم فیبر نیاز دارند. فیبر خوراکی از بیماری هایی مثل دیابت، سرطان روده بزرگ و بیماری های قلبی جلوگیری خواهد نمود. اگر طولانی مدت مواد غذایی را مصرف کنید که فاقد فیبر هستند امکان دارد به بیماری های فشار خون یبوست و بیماری های عروقی مبتلا شوید.
اما آن جایی بحث جالب می شود که بفهمید آجیل چقدر فیبر در خود دارد. ۱۰۰ گرم بادام می تواند ۵۰ درصد نیاز روزانه شما به فیبر را تأمین کند، تخمه کدو ۷۴ درصد، پسته ۴۲ درصد، تخمه آفتاب گردان ۳۴ درصد نیاز روزانه، فندق ۳۹ درصد و دانه چیا ۱۳۸ درصد نیاز روزانه. پس شما با مصرف آجیل در طول روز می توانید بخش زیادی از فیبر مورد نیاز بدن خویش را تأمین کنید.
جمع بندی
آجیل یکی از مفیدترین مواد غذایی برای بدن است و کسی نمی تواند منکر آن باشد. این ماده غذایی چند سالی هست که در سفره مردم دنیا حذف شده و خوراکیهای بی ارزشی جای آنرا گرفته اند که صدمه های جدی به بدن می زنند. پس اگر سلامتی شما و طول عمرتان برای تان اهمیت دارد، مصرف آجیل در طول روز را حتی شده برای یک مشت جدی بگیرید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع: rasadkala.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب