آمادگی شرکت تجاری دولتی برای خرید تمام گندم تولیدی کشور

آمادگی شرکت تجاری دولتی برای خرید تمام گندم تولیدی کشور به گزارش رصد کالا، معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: شرکت تجاری دولتی آمادگی کامل برای خرید تمام گندم تولیدی کشور را دارد.



به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ اولین همایش ملی گندم و نان به مناسبت روز ملی گندم، آرد و نان در مرکز انیستیتو تغذیه و صنایع غذایی اجرا شد.
سعید راد، مدیرعامل شرکت تجاری دولتی ایران در این همایش اظهار داشت: گندم قوت قالب ۹۰ میلیون نفر در کشور است که از طرف ۸۱۴ کشاورز تولید می شود.
وی با بیان که ۱۲ میلیون تن گندم در سال ۱۴۰۳ خریداری شد، اضافه کرد: سال قبل ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار محموله از ۱۲۰۰ مرکز خرید، خریداری شد.
این مسئول دولتی اضافه کرد: ۲۱۱ هزار میلیارد تومان برای این میزان گندم خریداری شده پرداخت گردید.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلان اینکه خرید گندم امسال از مناطق جنوبی کشور شروع شده است، اظهار داشت: هم اکنون ۴۰۰ کارخانه آرد و ۸۶ هزار نانوایی نان ۹۰ میلیون نفر را تهیه و تامین می کنند.
مدیرعامل شرکت تجاری دولتی ایران از آمادگی این شرکت برای خرید هر میزان گندم تولید شده در کشور آگاهی داد و اظهار داشت: در عرصه خرید کیفی گندم، چند استان کشور گندم کیفی تولید می کنند که آرد آن در سراسر کشور توزیع می شود.


منبع:

1404/02/01
09:48:12
5.0 / 5
37
تگهای خبر: توزیع , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
رصدکالا
پربیننده ترین رصدکالا

پربحث ترین رصدکالا

جدیدترین رصدکالا

رصد کالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها

رصد کالا، خرید هوشمندانه را با بهترین نرخها در کوتاهترین زمان تجربه کنید